Skip to content
Sport

Seturile de prosoape – cea mai bună alegere pentru baie

Transformă baia într-o oază de relaxare cu ajutorul prosoapelor moi, cu modele și culori armonioase.

Prosoapele pot avea un impact mare asupra aspectului unei băi. Ele reprezintă o modalitate de a actualiza decorul, fie cu numeroase culori strălucitoare, modele superbe sau cu un alb elegant. Prosoapele moi creează instantaneu sentimentul de lux, și, așezate în seturi pufoase, ele reprezintă un semn de ospitalitate.

1_6 prosoape

Seturile de prosoape, cu modelele și culorile lor coordonate, reprezintă un mod excelent și foarte ușor de a reface designul unei băi. Cu prosoape care se asortează, pentru mâini, de duș, de baie, de față și mănuși de baie, seturile de prosoape creează un sentiment de continuitate de la chiuvetă la duș sau cadă.

 

2_5http://www.vilaro.ro/produs/set8piese-erwinmller-38701.html#sku=282865 – 30% reducere

Calitatea unui prosop depinde în mare parte de materialul din care este confecționat. Anumite tipuri de bumbac sunt recunoscute pentru moliciunea și  rezistența lor, cum ar fi cel bumbacul egiptean.

Structura fibrelor, construcția prosopului și greutatea materialului reprezintă factori care ar trebui luați în considerare la evaluarea calității unui prosop. Odată ce s-a ales materialul, următorul pas este alegerea culorii sau a modelului. Deoarece există atât de multe opțiuni, alegerea unui design sau a unei culori poate fi foarte dificilă; cu toate acestea, trebuie ținut minte că nu toate prosoapele trebuie să se asorteze perfect cu tapetul din baie sau cu gresia și faianta de pe pereți. Acestea pot fi o cale jucăușă de a accentua și de a atrage atenția, la fel cum fac și accesoriile pentru baie. Culorile luminoase și jucăușe sunt o modalitate grozavă de a da o notă decorativă băii, în timp ce tonurile de pământ sunt liniștitoare și calde. Cei care doresc să imite luxul unui spa au posibilitatea de a alege seturi de prosoape albe și pufoase.

 

3_4http://www.vilaro.ro/produs/set3prosoape-erwinmller-erwinmller-42197.html#sku=99146

Există și câțiva pași simpli prin care prosoapele pot fi păstrare moi și colorate ani întregi. Prosoapele reprezintă unele dintre cele mai dificile textile și, de aceea, este necesară o atenție deosebită la întreținerea lor.

Toate prosoapele trebuie să fie spălate înainte de prima utilizare. Acest lucru ajută la eliminarea tuturor resturilor și le face mai absorbante. Adăugarea unei cești de oțet la spălare ajută la fixarea culorii în țesătură.

 

4_5http://www.vilaro.ro/produs/setde3piese-erwinmller-38751.html#sku=275458 – 39% reducere!

De asemenea, balsamul de rufe ar trebui evitat deoarece acesta ajută la reducerea capacității de absorbție. Căldura de la uscătorul de haine poate afecta materialele de calitate; este recomandat să se seteze pe căldură scăzută sau medie. Pentru a ajuta la reducerea rigidității și șifonării de la uscarea în uscător, prosoapele trebuie scuturate înainte și după procesul de uscare.

Oțetul adăugat regulat în timpul spălării sau la clătire ajută la eliminarea calcarului din mașina de spălat, păstrează culorile strălucitoare și îndepărtează mirosurile, prosoapele rămânând astfel moi, pufoase și curate.

 

5_4http://www.vilaro.ro/produs/set6prosoapecubroderiepersonalizata-erwinmller-erwinmller-43660.html#sku=319089 – 33% reducere

În concluzie, seturile de prosoape reprezintă o modalitate grozavă de a modifica, accentua sau de a face legătura cu decorul băii, și, cu coordonarea culorilor prosoapelor de baie, de duș, pentru mâini și a mănușilor de baie se creează un sentiment de ospitalitate.

Prosoapele moi și absorbante sunt sinonime cu luxul din hotel și spa. Pentru cei care doresc o notă din acest lux în casa lor, seturile de prosoape din materiale de calitate superioară reprezintă o soluție simplă, la un preț accesibil.

 

6_4

http://www.vilaro.ro/produs/set4prosoapepentrumaini-erwinmller-erwinmller-45705.html#sku=331124 – 35% reducere

Magazinul online Vilaro pune la dispoziție seturi de prosoape din bumbac  100%, de calitate superioară,  cu prețuri începând de la 23,69 lei.  Prosoapele sunt excelente din punct de vedere al puterii de absorbție și a senzației la atingerea materialului. Posibilitățile de alegere a culorii sunt multiple, iar dimensiunile și densitatea materialului reprezintă caracteristici ce variază de la model la model.  Unele modele pot fi personalizate cu ajutorul unei broderii frumoase, aceasta putând fi aplicată pe bordura specială sau pur și simplu pe materialul pufos.

Pentru a vedea toată oferta de seturi, vizitați magazinul online Vilaro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *