Skip to content
Sport

Sfaturile lui Mircea Lucescu pentru Cristina Neagu

Antrenorul naţionalei Turciei, Mircea Lucescu, a declarat luni, la Teatrul Odeon, unde a primit titlul de cetăţean de onoare al Bucureştiului, că a fost impresionat de drama prin care trece handbalista Cristina Neagu şi că foarte important pentru ea este să nu rămână izolată de echipă.

„M-a impresionat Cristina Neagu pentru că ştiu ce înseamnă asta, ca un sportiv să-şi rupă ligamentele în felul ăsta, ştiu cât trebuie să muncească pentru a reface ligamentele şi apoi starea de competiţie, forma sportivă. Dar ea are un caracter foarte puternic şi cred că nici colegele ei nu o vor lăsa să le simtă absenţa, e foarte important să nu rămână izolată, singură”, a declarat Lucescu.

Căpitanul naţionalei feminine Cristina Neagu a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior şi va fi indisponibilă o lungă perioadă, astfel că va rata acest sezon, scrie News.ro.

La 12 decembrie, în Franţa, la CE, în minutul 52 al meciului România – Ungaria, la scorul 26-27, Cristina Neagu, 9 goluri până în acel moment, a fost faultată dur de unguroaica Szimonetta Planeta şi i-a ”fugit” genunchiul drept, fiind scoasă pe targă din teren şi transportată la spital.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *