Skip to content
Magazin

Sharon Stone, revoltată pe cei care nu poartă mască după ce sora ei mai mică a fost diagnosticată cu COVID-19: „Unul dintre voi a făcut asta”

Sora mai mică a actriţei Sharon Stone, Kelly, a fost internată în spital după ce a fost diagnosticată pozitiv pentru coronavirus, scrie revista People.

Actriţa, în vârstă de 62 de ani, a publicat pe Instagram fotografii din salonul de spital, împreună cu un mesaj pentru cei care nu poartă mască. „Sora mea Kelly, care are deja lupus, acum are Covid-19. Aceasta este camera ei de spital. Unul dintre voi care nu poartă mască a făcut asta”, a scris Sharon Stone.

„Ea nu are un sistem imunitar. Singurul loc în care a mers a fost la farmacie. La ea în comitat nu poţi fi testat decât dacă eşti simptomatic, apoi aştepţi cinci zile pentru rezultate. Poţi să stai singur în camera asta? Purtaţi mască! Pentru voi şi pentru alţii. Vă rog!”, a scris Stone.

Vineri, Kelly a publicat o fotografie cu ea şi soţul ei, Bruce Singer, dintr-o excursie de acum câteva luni înainte de spitalizare.

„Ăştia suntem noi. 13 martie. Am plecat în paradisul nostru din Montana. Credem că Covid nu poate să ne găsească. Fără cumpărături, fără petreceri, abia vedem un om. Acum mă lupt pentru o respiraţie. Nu vrei să ai Covid”, a scris ea.

Duminică, Sharon a publicat un video de patru minute cu menţiunea: „Votează să trăieşti”. La sfârşitul videoclipului, Sharon, care a spus că bunica şi naşa ei au „murit de Covid”, i-a îndemnat pe americani să voteze cu Joe Biden şi Kamala Harris. „Cu femeile la putere, vom lupta pentru familiile noastre. Vom lupta pentru oameni să trăiască. Vom lupta pentru ca oamenii să fie testaţi”, a spus ea. „Pentru că singurele ţări care se descurcă bine cu Covid sunt cele care sunt conduse de femei. Vă rog, votaţi. Şi dacă o faceţi, nu votaţi un criminal”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *