Skip to content
Politică

Şi Atanasiu îi taie elanul lui Cioloş: Refuzăm să vină moţ în fruntea PNL!

" "

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu se alătură figurilor marcante din Partidul Naţional Liberal care îi taie elanul fostului prim-ministru Dacian Cioloş în încercarea acestuia de a acapara formaţiunea politică.

Fostul ministru al Apărării îi recomandă ex-premierului să își facă „direct un partid”, nu o platformă, menționând că „politica este un lucru serios, care nu se face numai în timpul liber”, informează Agerpres.

" "
" "

„Sunt multe lucruri pe care domnul Cioloș le-a văzut într-un fel când era tehnocrat și sunt convins că le va vedea într-un alt fel în postura de om politic. Îi dorim succes! Din păcate, modul în care am colaborat în ultimul timp ne-a făcut să refuzăm o colaborare în care dânsul să vină direct moț în frunte și nu să parcurgă etapele pe care le-a parcurs orice lider al PNL, plecând nu direct din funcția de președinte al partidului cum dorea dânsul, ci parcurgând anumite etape și apoi să fie ales de către un Congres în fruntea partidului. Sperăm că dacă partidul dânsului va fi încununat de succes să putem colabora împreună. (…)

Nu am văzut un partid care să conteze în România, care să plece de la o platformă civică și să se tranforme în partid politic. Fiindcă politica este un lucru serios, care nu se face numai în timpul liber ca acțiunile civice, politica se face în mod serios și consecvent”, a spus Atanasiu, într-o conferință de presă susținută sâmbătă în Târgu Mureș.

Fostul senator PNL i-a recomandat lui Cioloș să își facă direct un partid, nu o platformă.

Teodor Atanasiu a precizat că, dacă Dacian Cioloș intră în politică, s-ar putea ca acesta să își clarifice „o grămadă de dileme pe care le avea când nu era tehnocrat și nu se ocupa de politică”.

Teodor Atanasiu a mai subliniat că orice implicare a unor cetățeni în proiecte politice este binevenită, însă a susținut că, până acum, platformele civice care s-au lansat în politică nu s-au dovedit a fi niște proiecte reușite.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *