Skip to content
Politică

UPDATE Și-a dat foc în fața Guvernului! Vezi detalii

" "

UPDATE 16:34

Un bărbat și-a dat foc în fața clădirii Guvernului României, marți după-amiază, acesta fiind transportat de urgență la spital.

" "
" "

Bărbatul, care este în greva foamei de la 1 mai, este nemulțumit că statul îi execută pensia de 832 de lei pentru că ar avea o datorie la bugetul de stat.

Potrivit coordonatorului SMURD, dr. Bogdan Oprița, acesta a fost adus la Spitalul Elias conștient și echilibrat din punct de vedere al funcțiilor vitale. Oprița a precizat că bărbatul nu pare să prezinte arsuri, datorită jandarmilor care au intervenit rapid la stingerea flăcărilor, potrivit antena3.ro.

Unul dintre jandarmii de la Guvern care au intervenit pentru salvarea bărbatului a afirmat, într-o intervenție la Antena 3, că acesta se numește Bătrân Ioan și se află în perimetrul Guvernului de mai multe zile, unde are autorizație pentru a protesta.

—————

Și-a dat foc în fața Guvernului! Vezi detalii!

Un bărbat, aflat în greva foamei, a încercat să îşi dea foc în faţa Guvernului. Medicii, sosiţi la faţa locului, i-au acordat primul ajutor, bărbatul fiind apoi transportat la spital, potrivit b365.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *