Skip to content
Cultura Societate

Și Loteria Română face promisiuni de care nu se ține?! Cum și-ar fi ÎNȘELAT clienții

casino-magazine.ro

Loteria Națională a venit cu o promisiune clienților cu ocazia Revelionului. Concret, cei care ar fi dorit să își încerce norocul de Anul Nou ar fi avut ca promisiune din partea Loteriei Române că vor avea loc 2 extrageri la cele 3 tipuri de tichete pe care compania de stat le pune la dispoziție: tragerea specială 6/49 ar fi trebuit să aibă loc de 2 ori de Revelion, la fel și tragerea specială 5/40, cât și tragerea de tip joker.

Cu toate acestea, se pare că Loteria Română, din varii motive, nu se va ține de cuvânt. Vă prezentăm în cele ce urmează imaginile care atestă, chiar din comentariile unor angajați ai companiei, că până la urmă vor fi doar 3 extrageri de numere și nu 6 așa cum s-a promis inițial, dar totuși Loteria Română ar fi cerut 10 lei, preț dublu, pentru un tichet:

 

 

 

 

Vă punem la dispoziție și imaginile cu revista în care se promiteau cele 6 extrageri:

5 comentarii la “Și Loteria Română face promisiuni de care nu se ține?! Cum și-ar fi ÎNȘELAT clienții

  1. Nu i prost cine ia e prost cine da joc de 25 de ani cel mai mare castig a fost de 70 de ron am pus de craciun undeva la 400 ron in speranta ca vor fi doua extrageri si surpriza a fost ca de obicei.A fost ultima data cand am jucat la loto,mi am dat seama ca suntem inselati furati frumos .Niciodata nu o sa castig in felul acesta si nimeni nu o sa castige si daca iti ies 6 numere jumate dai la stat 10 la suta pe la banci ca tiiiiiiiiiii bani la ei cand iti revii din soc nu mai ai bani deci va sfatuiesc sa va tineti bani in portofel inca nu v ati dat seama ca vi se iau banii?o sa revin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *