Skip to content
Politică

Și PMP surprinde cu listele. Un mogul candidează pentru Băsescu

www.evz.ro

Și Partidul Mișcarea Populară (PMP) surprinde cu listele. Un mogul candidează pentru formațiunea politică a lui Traian Băsescu.

Concret: în cursul zilei de miercuri, Dan Andronic (jurnalist și patron al ziarului Evenimentul Zilei și al revistei economice Capital) și-a depus candidatura pentru Camera Deputaților pe listele PMP pentru județul Giurgiu.

„Se știe că fostul consultant politic este un apropiat al lui Traian Băsescu, iar gestul său a venit ca urmare a propunerii fostului președinte”, scriu, joi, cei de la EVZ.

„Marți am primit oferta de la Traian Băsescu. Am avut la dispoziție o oră ca să mă decid dacă accept oferta pentru locul 1 la Camera Deputaților, pe listele de la Giurgiu. Mi-a spus că nu e un fotoliu sigur, ci că e un loc cu bătaie. I-am zis că, de când ne știm, ne tot batem, așa că ne mai batem o dată.

Nu am de gând să renunț la pasiunea mea – gazetăria – și îmi voi scrie editorialele direct din Parlament. Primul proiect la nivel național va viza revigorarea presei și a culturii, în special a vânzărilor de carte. Iar pentru Giurgiu, sunt atât de multe de făcut…” a punctat Dan Andronic.

Mogulul a intervenit telefonic la B1 TV, unde a fost întrebat dacă a primit şi alte oferte, în afară de cea de la PMP.

„Ce importanţă are? Atâta timp cât nu s-a concretizat nimic, cât a rămas la nivel de discuţii… Oricum, n-aş fi acceptat nicio ofertă în afară de PMP, datorită strânsei legături cu Traian Băsescu”, a răspuns Andronic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *