Skip to content
" "
Politică

SIAB 2018. CCIR, veste excelentă pentru industrie: România, în lumea bună a saloanelor auto

psnews.ro

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) aduce o veste excelentă pentru industrie: România se află în lumea bună a saloanelor auto, în contextul SIAB 2018.

Într-un comunicat trimis joi PSnews.ro (și intitulat „Pentru că… SIAB”), CCIR vorbește despre principalul eveniment de profil al anului: cea mai recentă ediție a Salonului Internațional Auto București (SIAB), unde, pe lângă cele mai noi modele de mașini, pe pasionați îi vor aștepta și dezbateri despre traficul din marile orașe, șosele și autostrăzi, precum și despre taxa auto.

Iată comunicatul integral al CCIR:

«I-ul» din SIAB, în 2018, înseamnă internațional, OICA – organizația care realizează calendarul internațional al saloanelor auto acceptând ca și România să fie în 2018 prezentă în lumea bună a saloanelor recunoscute internațional.

Suntem siguri că în fiecare an toată lumea așteaptă un nou salon auto, așteaptă să vadă mașini mai noi sau chiar pe cele pe care le-a văzut deja pe stradă, dar de care nu s-a putut apropia prea mult.

Suntem siguri că automobilul ne caracterizează pe toți, fie că suntem pasionați, fie că suntem utilizatori dependenți de încă cea mai recunoscută metodă de mobilitate.

Fie că ne plac mașinile, fie că doar avem nevoie de ele, cu toții ne dorim un trafic mai sigur, mai curat, mai puțin aglomerat, pe scurt, mai eficient.

Cu toții ne întrebăm, unde vom ajunge cu traficul din marile orașe, când vom avea șosele și autostrăzi, când vom fi respectați ca participanți la trafic dar, mai ales, când taxa auto va fi ceva firesc acceptat și nu un motiv nou de îngrijorare.

Nu avem pretenția că vom reuși să îi aducem în fața dumneavoastră pe toți cei care ar putea da răspunsurile necesare, însă, dacă tot ne-am asumat să facem din salonul auto – cel pe care îl așteptăm cu toții în fiecare an – unul internațional, vă propunem ca, pe lângă a vedea mașinile expuse la Romexpo, să vă implicați și în ceea ce se întâmplă lângă Salon – Conferințele SIAB.

Dacă tot veniți la SIAB, participați, pe baza aceluiași bilet de intrare, și la ceea ce dorim să fie niște dezbateri bazate pe dialog – aproape în fiecare zi din prima săptămână a salonului, discuții care ar putea să ofere mai mult decât un tur printre mașini și v-ar putea aduce mai mult pentru viitor.

Pentru că … SIAB explorează viitorul mobilității.

Cu aceste intenții, Camera de Comerț și Industrie a României împreună cu Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile, au plăcerea să vă invite să participați la Conferințele organizate pe durata Salonului Internațional de Automobile București – SIAB 2018.

https://siab.ro/conferinte/:

–  26 martie 2018 «Industria auto din România: impact economic și perspective»

–  27 martie 2018 «Necesarul de forță de muncă în industria auto»

–  28 martie 2018 «Programe naționale și locale orientate către reducerea poluării»

–  30 martie 2018 «Aplicarea Regulamentului GDPR în sectorul auto» 

Vă așteptăm la SIAB !

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *