Skip to content
Sibiu Știri locale

Sibiu: 30 de persoane evacuate dintr-un bloc din Mediaş, din cauza unui incendiu pe casa scărilor

zdbc.ro

Pompierii militari au evacuat, joi dimineaţă, 30 de locatari ai unui bloc din municipiul Mediaş, din cauza unui incendiu în urma căruia a ars mobila depozitată în casa scărilor, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

În această dimineaţă (joi dimineaţă n.r.), în jurul orei 5,00, ISU Sibiu – Secţia de pompieri Mediaş a intervenit de urgenţă cu 15 pompieri militari, 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 echipaj SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la elemente de mobilier (canapea, dulapuri, etc) depozitate în casa scării la parter într-un bloc situat în municipiul Mediaş, str. Tineretului. La faţa locului s-a intervenit prompt şi au fost evacuate aproximativ 30 de persoane, dintre care 10 persoane au fost evacuate de către pompierii militari cu ajutorul autospecialei de salvare şi intervenţie la înălţime„, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Potrivit sursei citate, nu a fost rănită nicio persoană.

Incendiul a fost localizat în două ore şi nu s-a extins în interiorul apartamentelor. Focul a pornit de la o ţigară aprinsă aruncată pe casa scărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *