Skip to content
Sibiu Știri locale

Sibiu: Ameninţare falsă cu bombă în centrul orașului

facebook

UPDATE 19.30

Alerta cu bomba de luni după-amiaza de pe o stradă din centrul vechi al orașului Sibiu s-a dovedit a fi falsă. Poliția încearcă să identifice apelantul.

Forțele dislocate în teren și-au încheiat misiunea, apelul telefonic nu s-a confirmat. La misiune au participat și forte ale SRI Sibiu, IJJ Sibiu, ISU Sibiu si Centrul Chinologic Sibiu. În continuare sunt efectuate verificări pentru identificarea și sancționarea apelantului”, informează Poliția Sibiu.

___________________________________________________________________________

Ştire iniţială

O ameninţare cu bombă a fost primită, luni după-amiază, la 112, zona indicată fiind una din centrul municipiului Sibiu, fiind trimise mai multe echipaje de Poliţie şi fiind solicitată prezenţa specialiştilor SRI şi a unui câine antrenat pentru detectarea explozibililor, potrivit news.ro.

În urma unui apel 112 prin care un cetăţean afirma că pe str. 9 Mai din municipiul Sibiu ar fi amplasată o bombă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a dislocat de urgenţă la faţa locului mai multe echipaje din sistemul de ordine şi siguranţă publică şi poliţie rutieră, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor şi luării tuturor măsurilor pentru protejarea populaţiei„, anunţă Poliţia Judeţeană Sibiu.

În paralel, a fost solicitată atât prezenţa unui câine specializat în detectarea explozibililor din cadrul Centrului Chinologic Sibiu, cât şi a specialiştilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic.

Strada 9 mai este situată în centrul municipiului Sibiu, la câteva sute de metri de Primărie, Biserica Evanghelică şi Piaţa Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *