Skip to content
Politică

Sibiu: Klaus Iohannis, întâmpinat de protestatari, la intrare în biserică: Jó napot kívánok, PSD!

Inquam Photos/George Calin

Preşedintele Klaus Iohannis a fost, duminică, împreună cu soţia la biserică în Sibiu, iar înainte de a intra o femeie i-a strigat ”Jó napot kívánok, PSD!”. Protestul vine în contextul negocierilor dintre PNL şi PSD pentru formarea unei majorităţi.

Preşedintele Klaus Iohannis, care petrece sfârşitul de săptămână la Sibiu, a mers, duminică, cu soţia la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu, transmite News.ro. Înainte de a intra în biserică o femeie i-a strigat ”Jó napot kívánok, PSD!”, mesaj pe care preşedintele însuşi la rostit, în aprilie 2020, pentru a ataca PSD. De asemenea, un bărbat a afişat, pe o foaie, mesajul ”La biserică…degeaba”.

Şeful statului nu s-a oprit cu protestatarii şi nici nu a făcut declaraţii. Nemulţumirea sibienilor vine în contextul negocierilor dintre PSD şi PNL pentru formarea unui Guvern, alianţă pe care surse politice susţin că a cerut-o chiar preşedintele Klaus Iohannis. De altfel, un protest care vizează această colaborare dintre PNL şi PSD este programat, duminică, la Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *