Skip to content
Sibiu Știri locale

Sibiu: Noi mesaje RO-ALERT în localităţile în care rata de infectare cu COVID-19 este peste 3 la mia de locuitori

idevice.ro

Autoritățile au trimis noi mesaje Ro-Alert pentru informarea populației din zonele în care rata de infectare a depăşit 3 la mia de locuitori. aceste zone.

În această după – amiază, ISU Sibiu a transmis un mesaj de avertizare RO – ALERT pentru cetățenii din localitățile Agnita, Topârcea și Săcel în scopul avertizării și informării cetățenilor despre depășirea ratei de infectare cu noul Coronavirus de 3 la mia de locuitori precum și respectarea cu celeritate a măsurilor de protecție pentru prevenirea răspândirii virusului„, se arată într-o informare ISU Sibiu.

Municipiul Sibiu a atins, joi, o rată de infectare de 2,99 la mia de locuitori, în timp ce Bucureştiul a înregistrat un nou record de cazuri de Covid-19, în ultimele 24 de ore, – 804 cazuri, transmite RomaniaTV. Astfel, Capitala a ajuns la o incidenţă de 3.31 cazuri COVID-19 la mia de locuitori.

Alte două judeţe au trecut în scenariul roşu. Este vorba despre Alba, care a depăşit coeficientul 3 pentru a doua zi la rând, şi Clujul care a a ajuns la coeficient 3.05. O incidenţă de peste 2 la mia de locuitori prezintă judeţele Harghita – 2,97, Sălaj – 2,59, Vâlcea – 2,36, Mureş – 2,29, Timiş – 2,27, Braşov- 2,23, Bacău – 2,21 şi Arad – 2,03.

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat, joi, 4.902 cazuri noi de COVID-19 în 24 de ore. De asemenea, s-a înregistat un nou record în privinţa deceselor – 98 de morţi în 24 de ore. Şi numărul pacienţilor internaţi la ATI a crescut, fiind anunţate 778 de persoane infectate cu SARS-COV2 în stare gravă. Mai mult, încă un judeţ intră în scenariul roşu. Astăzi Clujul a depăşit coeficientul de 3 cazuri la mia de locuitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *