Skip to content
" "
Sibiu Știri locale

Sibiu: Trafic complet blocat pe DN 7, după ce un TIR s-a răsturnat peste un autoturism; o persoană a murit şi două sunt rănite

news.ro

Traficul rutier pe Drumul Naţional 7 este blocat, vineri, între localităţile Boiţa şi Lazaret, judeţul Sibiu, după ce un TIR s-a răsturnat peste au autoturism. O persoană a murit şi două sunt rănite, potrivit news.ro.

Centrul Infotrafic anunţă că pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 250, în zona localităţii Boiţa, judeţul Sibiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un tir şi un autoturism.

”În urma impactului, şoferul autotrenului a decedat. Circulaţia este oprită pe ambele sensuri”, a transmis Centrul Infotrafic.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Sibiu au precizat că persoana care a decedat a fost găsită inconştientă la faţa locului şi era încarcerată.

ISU Sibiu intervine cu mai multe autospeciale.

”ISU Sibiu intervine de urgenţă cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD, pe DN 7, între localităţile Lazaret şi Boiţa la un accident rutier, un TIR răsturnat peste un autoturism, trei victime”, a transmis ISU Sibiu.

Două persoane sunt rănite, însă sunt conştiente.

IPJ Sibiu nu a stabilit deocamdată condiţiile în care s-a produs accidentul.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *