Sibiu: Un bărbat a ameninţat trecătorii cu un cuţit şi a tăiat anvelopele la cel puţin 8 maşini 

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook/ Poliția Română

Un bărbat de 37 de ani a ameninţat trecătorii cu un cuţit, pe o stradă din municipiul Sibiu, şi a tăiat anvelopele la cel puţin 8 maşini. Pentru că era extrem de agitat a fost ridicat de poliţişti, fiind internat în spital.

”Astăzi, 4 decembrie, în jurul orei 15.00, prin apel 112, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a fost sesizat în legătură cu faptul că un bărbat ameninţă cu un cuţit persoanele de pe stradă şi distruge anvelopele unor autoturisme parcate pe strada Henri Coandă din municipiul Sibiu”, a transmis, luni, IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că la locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţişti care l-au depistat pe bărbatul în cauză.

”Acesta a fost identificat, constatându-se că este vorba despre un sibian, de 37 de ani, asupra căruia a fost descoperit un cuţit, ridicat în vederea continuării cercetărilor. Din primele verificări efectuate, în urma incidentului nu au rezultat victime”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii au identificat 8 autoturisme ale căror anvelope au fost distruse prin înţepare cu un obiect ascuţit – tăietor.

”Din cauza stării confuze şi a comportamentului agitat manifestat de către bărbat, acesta a fost internat într-o unitate medicală”, au precizat poliţiştii.

Aceştia au deschis dosar penal pentru  distrugere, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: