Sibiu: Un poliţist, grav rănit în timp ce dirija traficul 

Sursă foto: Poliția Română

Poliţistul local din Cisnădie, judeţul Sibiu, rănit în timp ce dirija traficul într-o zonă c pericol de inundaţie, a fost operat de către medicii neurochirurgi în timpul nopţii. El este în stare gravă, internat pe ATI.

”La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a fost adus un bărbat în vârstă de 38 de ani, cu numeroase traumatisme, printre care traumatism cranio-cerebral major, fracturi costale şi craniene, hematom subdural şi hemotorax”, au transmis, miercuri, oficialii Spitalului Judeţean Sibiu.

Potrivit acestora, pacientul a fost internat pe Secţia Neurochirurgie, a fost operat de urgenţă, iar la momentul acesta se află la Anestezie şi Terapie Intensivă, intubat, în stare gravă.

Societatea Drumuri şi Poduri Sibiu, aflată în subordinea Consiliuluii Judeţean şi care administrează porţiunea de drum unde s-a produs accidentul, a transmis o avertizazre pentru şoferi.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL