Skip to content
Politică

Siegfried Mureşan: Comisia juridică din PE va da verdictul final în cazul Rovanei Plumb exact pe baza informaţiilor pe care a decis respingerea ei joi

Europarlamentarul Siegfried Mureşan afirmă că verdictul Comisiei juridice din PE în cazul Rovanei Plumb va fi dat luni exact pe baza informaţiilor pe care a decis respingerea ei joi, întrucât între aceasta şi comisie nu a mai existat nicio comunicare oficială suplimentară, informează news.ro.

Între Comisia juridică a Parlamentului European şi Rovana Plumb nu a existat de la verdictul de joi şi până astăzi nicio comunicare oficială. Comisia juridică a Parlamentului European a votat cu 20 – 0 că Rovana Plumb nu poate fi comisar european şi a decis să nu îi mai adreseze întrebări suplimentare în scris şi nici să o invite la o a doua audiere deoarece au fost suficiente etape în care putea convinge şi nu a convins.
Europarlamentarii experţi din Comisia juridică vor da în această dimineaţă verdictul final exact pe baza informaţiilor pe care au decis respingerea ei joi”, scrie Siegfried Mureşan pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *