Skip to content
Politică

Siegfried Mureșan, despre miniștrii Guvernului Orban: S-au apucat din prima zi de treabă

facebook

Europarlamentarul Siegfried Mureșan a transmis un mesaj pe Facebook în contextul preluării portofoliilor de către miniștrii Guvernului Orban. Acesta a declarat că noii miniștri s-au apucat din prima zi de treabă și a citat prioritățile pe care aceștia le au în vedere, scrie b1.ro.

Miniștrii Guvernului Orban s-au apucat din prima zi de treabă:

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode: „Va fi un audit intern și apoi vom decide restructurarea. Am chemat la discuții TAROM, CNAIR și CFR Marfă, sunt trei companii importante din cadrul Ministerul Transporturilor.”

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu: „Voi solicita urgent, în următoarea oră, un raport cuprinzător asupra stadiului pregătirii alegerilor în străinătate. Voi cere șefilor de misiuni evaluările lor. În funcție de acestea, vom vedea dacă și ce se mai poate face.”

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: „Am să mă îngrijesc ca în echipa ministerului oamenii să comunice informațiile exacte, pentru ca pensionarii și salariații să știe din sursă sigură că nu se taie pensiile și salariile și că muncim pentru a putea avea un trai civilizat în România.”

Ministrul Educației, Monica Anisie: „Acest mandat îl dedic tinerilor. Elevii deja mi-au scris mii de mesaje.”, a scris  Siegfried Mureșan pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *