Skip to content
Politică

Siegfried Mureșan (PNL): „România are nevoie de un prim-ministru care să intre pe ușa din față la întâlnirile cu partenerii noștri internaționali, nu să aștepte fotografii pe hol”

Eurodeputatul PNL Siegfried Mureșan a numit-o, vineri seară, „prim-ministrul de pe holuri” pe Viorica Dăncilă, după ce șefa Guvernului a fost susprinsă, pe durata vizitei în SUA, în mai multe încercări, mai mult sau mai puțin reușite, de a-și face fotografii cu alți demnitari de pe scena globală.

„Viorica Dăncilă este prim-ministrul de pe holuri. România are nevoie de un prim-ministru care să intre pe ușa din față la întâlnirile cu partenerii noștri internaționali, nu să aștepte fotografii pe hol”, a scris Siegfried Mureșan, pe pagina sa de Facebook.

B1TV relatează că, după ce vicepreşedintele SUA, Mike Pence, a anulat întâlnirea cu șefa Guvernului, dar şi după ce Rick Perry, secretarul de stat pentru energie nici n-a menţionat-o în postarea făcută după întrevederea cu o delegaţie condusă de aceasta, președintele PSD a ajuns este din nou ţinta ironiilor.

În cel mai recent moment care a stârnit controverse, Viorica Dăncilă a alergat după Regele Iordaniei pentru a face o poză, însă acesta a evitat-o şi a ieşit pe altă uşă. Informaţia a fost făcută publică de Cristian Diaconescu, fost  ministru de externe pentru un post de televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *