Skip to content
Politică

Siegfried Mureșan (PNL): „România are nevoie de un prim-ministru care să intre pe ușa din față la întâlnirile cu partenerii noștri internaționali, nu să aștepte fotografii pe hol”

Eurodeputatul PNL Siegfried Mureșan a numit-o, vineri seară, „prim-ministrul de pe holuri” pe Viorica Dăncilă, după ce șefa Guvernului a fost susprinsă, pe durata vizitei în SUA, în mai multe încercări, mai mult sau mai puțin reușite, de a-și face fotografii cu alți demnitari de pe scena globală.

„Viorica Dăncilă este prim-ministrul de pe holuri. România are nevoie de un prim-ministru care să intre pe ușa din față la întâlnirile cu partenerii noștri internaționali, nu să aștepte fotografii pe hol”, a scris Siegfried Mureșan, pe pagina sa de Facebook.

" "

B1TV relatează că, după ce vicepreşedintele SUA, Mike Pence, a anulat întâlnirea cu șefa Guvernului, dar şi după ce Rick Perry, secretarul de stat pentru energie nici n-a menţionat-o în postarea făcută după întrevederea cu o delegaţie condusă de aceasta, președintele PSD a ajuns este din nou ţinta ironiilor.

În cel mai recent moment care a stârnit controverse, Viorica Dăncilă a alergat după Regele Iordaniei pentru a face o poză, însă acesta a evitat-o şi a ieşit pe altă uşă. Informaţia a fost făcută publică de Cristian Diaconescu, fost  ministru de externe pentru un post de televiziune.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *