Siegfried Mureşan: R. Moldova va fi din nou cap de afiş în Parlamentul European!

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan anunţă că Parlamentul European va organiza o dezbatere şi va adopta o rezoluţie cu privire la parcursul european al Republicii Moldova, în sesiune plenară, în luna octombrie, decizia fiind luată de Conferinţa Preşedinţilor Grupurilor Politice din Parlamentul European.

”Republica Moldova va fi din nou cap de afiş în Parlamentul European! Parlamentul European va organiza o dezbatere şi va adopta o rezoluţie cu privire la parcursul european al Republicii Moldova, în sesiune plenară, în luna octombrie”, arată eurodeputatul într-o postare.

Siegfried Mureşan arată că ”Grupul PPE din Parlamentul European a solicitat organizarea dezbaterii şi adoptarea rezoluţiei despre Republica Moldova în urma unei iniţiative venită din partea europarlamentarului Andrej Halicki – vicepreşedinte al Delegaţiei Parlamentului European la Adunarea Parlamentară „Euronest” – şi din partea sa, ca preşedinte al Delegaţiei Parlamentului European pentru relaţiile cu Moldova”.

”Aducem Republica Moldova din nou pe agenda noastră fiindcă vrem să reiterăm poziţia clară a Parlamentului European privind începerea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană până la finalul anului”, precizează Siegfried Mureşan.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: