Skip to content
Puterea Știrilor Video

Siegfried Mureșan: Suntem peste tot în țară. Deja suntem ca o formație de muzică rock, ca un trio, președintele Orban, Rareș Bogdan și eu

Featured Video Play Icon

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan a fost invitat, luni, în emisiunea ”Puterea Știrilor”, unde a vorbit, printre altele și despre cum se desfășoară campania electorală a liberalilor, înainte cu mai puțin de două săptămâni de alegerile europarlamentare.

Eurodeputatul a precizat că, în ultima săptămână, liberalii au vizitat mai multe județe din țară pentru a prezenta planurile PNL.

”Noi mergem foarte mult între oameni. Am fost doar în ultimele șapte zile la Focșani, la București, la Suceava, la Sibiu la Constanța am fost eu vineri, în timp ce Rareș Bogdan și Ludovic Orban au fost la Vaslui și la Bacău, sâmbătă am fost la Iași, unde am avut  mai multe evenimente, o dezbatere pe educație foarte importantă, am participat la lansarea cărții președintelui Iohannis și la dezbaterea pe teme europene. Am avut un miting cu aproximativ zece mii de susținători”, a afirmat liberalul.

De altfel, Siegfried Mureșan a dezvăluit că marți, membrii PNL, candidați la europarlamentare vor fi în Prahova și Brașov.

”Duminică, am fost la Tecuci și la Galați, mâine (marți – n.r), poimâine (miercuri-n.r) Rareș Bogdan va fi la Prahova, eu la Brașov, apoi Hunedoara, Timiș și tot așa. Suntem peste tot în țară, deja suntem ca o formație de muzică rock, ca un trio, președintele Orban, Rareș Bogdan, eu și alți colegi din conducerea partidului, care străbatem țara în lung și în lat. Vrem să întâlnim cât mai mulți oameni până vineri,  24 mai, să le spunem că alegerile europarlamentare sunt importante”, a mai spus Siegfried Mureșan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *