Skip to content
Politică

Sighiartău a RECUNOSCUT că are IFN: dialog dur cu jurnalistul Radu Tudor

Deputatul PNL Robert Sighiartău, miercuri seara, la emisiunea moderată de jurnalistul Radu Tudor, la postul de televiziune Antena 3, a recunosc că are IFN.

Amintim că redacția de știri Psnews.ro, a arătat de ce deputatul de Bistrița este un critic atât de dur cu privire la proiectul senatorului Daniel Zamfir, de plafonare a dobânzilor de la IFN-uri.

DETALII AICI: Ce se ascunde în spatele atacurilor fruntașilor liberali asupra proiectului de plafonare a dobânzilor EXCLUSIV DOCUMENT

În acest context, vă invităm să citiți dialogul dintre Robert Sighiartău și Radu Tudor:

Robert Sighiartău: O să vă rog să fiți foarte atent și să vă uitați și la mine ca să vă spun câteva lucruri.

Radu Tudor: Asta e nouă cu să mă uit la dvs.

Robert Sighiartău: Sunt deținător și acționar în patru companii foarte vechi, avem un IFN care oferă leasing auto pentru autoturismele pe care noi le vindem, dobânda medie, dacă vă uitați în piață, este 5%, iar IFN-ul la care sunt acționar nu intră sub incidența proiectului de lege promovat de Daniel Zamfir. Daniel Zamfir vorbește despre IFN-uri care acordă credite de consum cu 18% dobândă pe an. Vă mai spun ceva: Voi fi împotriva acestui proiect de lege în continuare, pentru că pot pune pariu cu dvs. că acest proiect de lege se va întoarce împotriva celor pe care dl Zamfir pretinde că-i apără.

Radu Tudor: De ce n-ați spus, la dezbaterea de săptămâna trecută, că sunteți proprietar de INF?

Robert Sighiartău: Declarațiile de avere sunt publice, nu am nimic de ascuns. Eu sunt un om cinstit. În declarațiile de avere scrie clar că sunt partener într-o companie IFN. Sunt un om cinstit.

Radu Tudor: Nu pun la îndoială cinstea dvs.

Robert Sighiartău: Am fost cinstit, deci nu are rost să puneți la îndoială și să denigrați PNL.

Radu Tudor: Eu denigrez PNL?

Robert Sighiartău: Ați avut o declarație cu privire la PNL că ar trebui să se ia anumite decizii.

Radu Tudor: Să se ia anumite decizii? Eu am spus că cei care au un interes particular în opoziția față de unele legi să declare public, nu cer eu decizii PNL.

Robert Sighiartău: Nu există interes particular.

Radu Tudor: Pe scurt, în momentul în care participați la o dezbatere despre interzicerea unor abuzuri făcute de IFN-uri, spuneți public că sunteți proprietar de INF și-n momentul acela știm cu toții ce reprezentați, fără să vă acuzăm, fără să vă punem cinstea la îndoială.

Robert Sighiartău: Să se arunce cu noroi într-un om care a muncit cinstit nu este corect.

Radu Tudor: Cine a aruncat cu noroi?

Robert Sighiartău: Oamenii care aruncă cu noroi în PNL și care pretind că se iau decizii sub anumite interese.

2 comentarii la “Sighiartău a RECUNOSCUT că are IFN: dialog dur cu jurnalistul Radu Tudor

  1. Astia din PNL parca sunt pe alta lume. Una rea. Rai in cerul gurii, acerebrali, perfizi,Cred ca vor ajunge spre zero in curand. Cum poti vota cu asemenea ne-oameni?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *