Skip to content
Video

Sighiartău îi pune la zid pe PSD-iști în materie de justiție: De aici acest scandal! EXCLUSIV

youtube.com
" "

Secretarul general al Partidului Național Liberal (PNL), Robert Sighiartău, a fost invitat la ediția de marți a interviurilor video PSnews.ro, unde a criticat – printre altele – cele mai recente scandaluri apărute în justiție.

În opinia deputatului de Bistrița-Năsăud, aceste nereguli au apărut din cauză că PSD-ul lui Liviu Dragnea urmărește „să-și subordoneze justiția” până la nivelul de pe vremea lui Adrian Năstase, „când în ședințele de la Kiseleff se stabilea clar cine și când va avea dosare”.

" "
" "

„Au apărut aceste disensiuni pentru că actuala conducere a Partidului Social Democrat dorește să-și subordoneze justiția. Știm cu toții că domnul Dragnea este condamnat penal, săvârșește o pedeapsă (este în curs de executare), iar dânsul mai are pe rol câteva dosare. Clar că dânșii doresc cât mai repede să-și subordoneze justiția și să stingă acele dosare pe care ei le au în justiție. De aici acest scandal.

Eu – ca și persoană fizică – consider că și despre sistemul judiciar putem discuta mult mai mult (și aici mă refer în special pe zona de procuratură), cred că ar trebui să existe o lege a răspunderii magistraților (astfel încât să diminuăm greșelile sau abuzurile anumitor procurori), dar asta nu înseamnă în niciun caz ceea ce își doresc cei de la PSD: subordonarea justiției și reîntoarcerea sistemului judiciar undeva înainte de 2004, când în ședințele de la Kiseleff se stabilea clar cine și când va avea dosare”, a afirmat Sighiartău.

Puteți urmări secvența între momentele 4:44 și 6:41:

" "

1 comentariu la “Sighiartău îi pune la zid pe PSD-iști în materie de justiție: De aici acest scandal! EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *