Sighiartău: Nicolae Ciucă nu are niciun fel de înţelegere cu Marcel Ciolacu şi este un om de bună credinţă

Sursa foto: facebook

Deputatul PNL Robert Sighiartău a declarat, joi, înainte de şedinţa conducerii PNL, că Nicolae Ciucă nu are niciun fel de înţelegere cu Marcel Ciolacu şi este un om de bună credinţă, însă Marcel Ciolacu, din păcate, ca un şmecher de Buzău, a încercat să profite de buna credinţă a acestuia. Sighiartău a mai afirmat că sunt semne bune că PNL a înţeles semnalul de luptă, că ei se bat cu PSD la alegerile prezidenţiale.

”PSD nu este un partener corect faţă de PNL, iar simpatizanţii liberali simt acest lucru. Am spus-o tot timpul, o spun şi în şedinţă şi deja semnele sunt bune, pentru că PNL a înţeles semnalul de luptă, că noi ne batem cu PSD la alegerile prezidenţiale şi că trebuie să îl învingem pe Marcel Ciolacu”, a spus Sighiartău.

Despre o înţelegere între liderii coaliţiei, Sighiartău a spus: ”Domnul Nicolae Ciucă nu are niciun fel de înţelegere cu Marcel Ciolacu şi este un om de bună credinţă, însă Marcel Ciolacu, din păcate, ca un şmecher de Buzău, a încercat să profite de buna credinţă a domnului Ciucă. Din acest punct de vedere, domnul Ciucă este într-o bătălie cu domnul Ciolacu”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: