Skip to content
Mureș Știri locale

Sighişoara: Eveniment privat cu 200 de persoane, întrerupt de poliţişti. Organizatorii au primit 9.000 de lei amendă

facebook

Poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Sighişoara au întrerupt, luni seară, un eveniment privat,care se desfăşura cu încălcarea prevederilor Legii 55/2020. În urma verificărilor, organizatorii au fost amendaţi cu 9.000 de lei.

În cursul nopţii trecute, în jurul orei 01.00, poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Sighişoara, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în incinta unei locaţii din localitate, ar avea loc un eveniment privat, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020, se precizează într-un comunicat oficial al IPJ Mureş, potrivit news.ro.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba despre o petrecere, la care participau aproximativ 200 de persoane. Organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 9.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

În continuare poliţiştii efectuează verificări în vederea identificării participanţilor şi sancţionarea lor contravenţională.

Poliţiştii recomandă cetăţenilor să respecte măsurile de protecţie dispuse de autorităţile sanitare, astfel încât să prevină, pe cât se poate, răspândirea infecţiei cu virusul SARS-CoV-2. Poliţiştii mureşeni continuă acţiunile de acest gen, scopul nostru fiind atât prevenirea evenimentelor negative, cât şi constientizarea cetăţenilor asupra responsabilităţii fiecăruia de a asigura siguranţa celor apropiaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *