Silvestru Șoșoacă spune că Diana Șoșoacă este consiliată de „șeful MISA pe Europa”, un „agent Mossad”

Silvestru Șoșoacă
Sursa foto: Facebook - Silvestru Șoșoacă

După ce a fost exclus din partidul SOS, Silvestru Șoșoacă a declarat luni, la Digi24, că Diana Șoșoacă este „genul psihopatului de succes”, cu „succes în afara casei”, dar „despot și tiran în casă”, și că degradarea relației a început când ea a devenit senator și a lăsat de înțeles că soția lui este într-o relație cu altcineva.

„Degradarea relației noastre a început după obținerea funcției de senator de către Diana. Și după, bineînțeles, pierderea contactului cu realitatea. Știți cum e, când un om ajunge ba cu putere, ba cu avere, ba cu poziție socială, simte nevoia să, nu știu, să se dea mare. Să epateze în mod exagerat. Iar Diana era maestră la așa ceva. Și, din păcate, asta a dus și la degradarea relației noastre”, a povestit Silvestru Șoșoacă.

El a adăugat că soția lui are „o nebunie cu controlul”, că vrea „să controleze tot în jurul ei, inclusiv pe mine”, el fiind „doar un obiect pentru ea”.

„La început a fost foarte frumos, foarte bine, m-a ascultat. Când ne-am căsătorit, acum șapte ani. M-a ascultat, nu-mi ieșea din cuvânt. Am mers foarte bine, am mers înainte, am prosperat din punct de vedere financiar. A fost o perioadă extraordinară, am călătorit prin țară, prin străinătate, cu vacanțe făcute. Cât timp m-a ascultat. A fost iarăși bine pe perioada pandemiei. Căci eu fiind naționalistul, ea era o simpatizantă USR pe vremea aceea, am tras-o pe curentul naționalist”, a spus Silvestru Șoșoacă.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: