Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire arată cu degetul spre bogătașii nebănuiți crescuți sub aripa PSD

Silviu Mănăstire arată cu degetul spre bogătașii nebănuiți crescuți sub aripa PSD.

În ultimul mesaj publicat pe pagina de Facebook, jurnalistul de investigații, Silviu Mănăstire, a vorbit, despre „triada Govor-Dolineaschi-Vlas de sub aripa cinstitului Ponta”.

„Vă mai aduceți aminte când Ponta ne garanta că va conduce cel mai cinstit Guvern din toate timpurile? Așa a și fost, dar nu pentru noi, ci pentru membrii propriului partid. În această investigație am luat la puricat triada Govor – Dolineaschi – Vlas, mogulii din nordul țării care, sub aripa cinstitului Ponta, și-au dezvoltat o rețea de influență și de afaceri în stilul marilor baroni locali. Iată cu ce s-au ocupat cei trei în timpul Guvernării PSD, care se pare că le-a priit de minune, asta până a intrat și DNA-ul pe fir”, a explicat Silviu Mănăstire pe pagina de Facebook.

Astfel, în emisiunea Dosar de Politician, din data de 11 ianuarie 2016, Silviu Mănăstire a vorbit despre furtul banilor din timpul guvernului condus de Victor Ponta.

În lista politicienilor care au fost acuzați că au furat bani intră politicieni sau afaceriști precum Sebastian Ghiță, Andrei Dolineaschi, Mircea Govor, Mirel Vlas sau Florin Țurcanu.

Potrivit celor transmise de către Silviu Mănăstire, politicienii au practicat spolierea bugetelor publice. Iar cei mai mulți dintre cei care sunt urmăriți de către procurorii DNA, îl au ca punct comun pe Mirel Vlas, afacerist prieten cu baronii Mircea Govor sau Andrei Dolineaschi.

Mirel Vlas este unul dintre cei care s-au ocupat cu asfaltarea în Botoșani, Satu Mare și Suceava, acolo unde firma sa, Tehnica Asist a câștigat toate contractele de asfaltare, în valoare totală de peste 1,1 miliarde de euro, potrivit b1.ro.

Vizionați continuarea dezvăluirilor jurnalistului de investigații Silviu Mănăstire aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *