Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire: Asta este semnificația dosarului de astăzi de la DNA! EXCLUSIV

facebook.com

Jurnalistul Silviu Mănăstire a acordat vineri o declarație pentru PSnews.ro, în care a comentat audierea ministrului Dezvoltării Regionale Sevil Shhaideh, la sediul DNA.

Citiți și UPDATE Ironia sorții / Uluială în Guvern: Shhaideh, URMĂRITĂ PENAL de DNA

„Lucrurile sunt simple. Cei de la Inspecția Judiciară o să scoată în câteva zile raportul pe DNA, care o să fie foarte rău pentru instituție și pentru Kovesi. Probabil că în pasul doi, probabil că cei de la DNA au deschis deja dosarul penal vicepreședintelui Inspecției Judiciare, Gheorghe Stan și în zona politică declanșează atacul final la Daddy. Asta este semnificația dosarului de astăzi de la DNA„, a declarat Silviu Mănăstire pentru Psnews.ro.

Mai mult, Silviu Mănăstire a precizat că prezența din cursul zilei de luni a lui Ponta la sediul DNA ar fi avut ca scop denunțarea vicepremierului Sevil Shhaideh.

”Ponta se poate să o fi denunțat pe Sevil, pentru că acum noi nu știm dedesubturile, nu știm exact cine a semnat documentele pe acolo, dar pe vremea respectivă cred că era secretar de stat la Ministerul Dezvoltării. S-ar putea ca Dragnea să o fi pus să facă toată documentația. Nu știu lucrurile acestea, putem specula, dar probabil că așa e. Ea a fost secretar de stat, s-a ocupat de documentație. Ponta a fost 100% la DNA pe subiectul acesta. Dânsul a lăsat de înțeles asta. Războiul a ajuns în ultima fază, în ultimele minute.

Lui Dragnea a început să i se schimbe discursul. Omul a început să apese pe accelerație. Este clar, războiul este pe final. Și DNA-ul apasă pe accelerație. Se joacă la supraviețuire: ori cade Dragnea, ori cade Kovesi”, a mai adăugat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *