Skip to content
" "
Politică

Silviu Mănăstire, atac cu “porci” și șprițuri la adevăratul șef al PSD. Dezvăluiri cu Dragnea

Jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire, realizatorul emisiunii ”Dosar de politician”, de la postul de televiziune B1 TV, într-o postare pe pagina sa de Facebook, face câteva remarci după o declarație surprinzătoare a noului președinte executiv al PSD, Paul Stănescu.

Baronul de Olt a susținut miercuri seara la postul de televiziune Antena 3, printre altele, că PSD va fi pe primul loc la alegerile prezidențiale din toamnă.

" "

Astfel, Silviu Mănăstire amintește în postarea sa despre vechea legătură a baronului de Olt cu fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, aflat acum în închisoare, precum și despre afacerile pe care Paul Stănescu le are alături de fratele său.

Redăm integral postarea jurnalistului de investigații:

Sa radem cu Stan și … Paul!

Putintelul asta politic a fost carat de Dragnea după el de prin 2012, 2013, pe la mese, pe la sprituri. L-a învățat crâșmele prin București.

Era Paulica de la Olt, venea Dragnea cu el la subraț, mai turna un pahar, mai zicea un banc. Prima generatie in pantofi de 1000 de euro născuta din noroiul, colbul și CAP-urile din Olt, un personaj de care râdeau baronii adevărați ai PSD. Genul cu glod sub unghii, dar ambițios și viclean.

Fost mecanizator agricol, adică tractorist, s-a pricopsit cu familia dintr-o afacere agricolă in zona Vișina. Au “măritat” un CAP comunist, au luat ceva bani europeni, au făcut ceva “cu porci”, cu cereale, conserve, s-au descurcat foarte bine, el și fratele pe care l-a făcut deputat. Paulica senator, Săndel deputat, la pesedeu’ de Olt. Pentru “succesurile agricole” jos pălăria și pentru avere! E bine ca avem fermieri de succes.

Dar, de când asta ajunge sa facă analize politice, sa facă prognoze pe alegerile prezidențiale, sa reformeze PSD, chipurile, cu tineri. Care tineri, bre nea Paule, aia stau pe smartphone și dau “mue la pesedea”

Oare ce simte in sufletul lui Adelu Nastase, in sufletul lui cât o biblioteca, un muzeu plus un vagon de cash, când îl vede pe nea Paul “Armetica” Stanescu, dihai președintele executiv al PSD explicând cum ca câștiga (cacofonie de tractorist, știu) PSD alegerile prezidențiale?”.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *