Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire, atac DUR la o vedetă PNL: Un mucos fără carieră, fără experiență de viață sau profesională

Jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire, realizatorul emisiunii ”Dosar de politician”, de la postul de televiziune B1 TV, într-o postare pe pagina sa de Facebook, lansează un atac extrem de dur la adresa vicepreședintelui PNL, Sebastian Burduja.

Amintim că numele lui Burduja este vehiculat ca viitor șef al PNL Sector 4.

Redăm integral postarea jurnalistului Silviu Mănăstire:

„Încă un mucos fără cariera, fără experiența de viața sau profesională, antrenat la mesele foștilor nomenclaturiști se pregătește sa sara cu dinții in fata direct la ciolan.

Tristul Sebastian (Tianu) Burduja vrea sa dea vila lui babacu de pe Coasta de Azur pe șefia organizației PNL sector 4. Îți sta mintea in loc! Ce băiat de bani gata are asemenea porniri?

Oare de ce toți copiii de ștabi, nomenclaturisti PCR sau băieți cu funcții de la FSN după ‘90, sar ca hienele pe putere? In loc sa își lingă in liniște milioanele moștenire de la producătorii lor părinți.

“Copiii lor vor fi șefii copiilor noștri” – asta cred ca l-a învățat Burduja senior (care nu are nicio legătura cu Securitatea) pe Tianu

NU ne mai facem bine!”.

2 comentarii la “Silviu Mănăstire, atac DUR la o vedetă PNL: Un mucos fără carieră, fără experiență de viață sau profesională

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *