Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire, critici pentru USR-PLUS: Au vrut să inducă percepția că victoria Simonei este similară cu “reușita” lor politică

Realizatorul emisiunii ”Dosar de politician”, Silviu Mănăstire, a criticat, duminică, într-o postare pe o rețea de socializare, modul cum unii dintre politicieni, în special cei de la USR-PLUS, s-au folosit de victoria Simonei Halep de la Wimbledon.

Silviu Mănăstire acuză reprezentanții Alianței 2020 că ”au vrut sa inducă percepția că victoria Simonei este similară cu “reușită” lor politică. Că sunt povești asemănătoare, ale noii generații”.

Redăm mai jos postarea integrală:

”Simona Halep nu primit nici măcar un eurocent de la statul român sau vreo altă facilitate. A reușit datorită talentului și muncii sale, ajutorului familiei și al sponsorilor privați. Diverși politiceni se lipesc de imaginea ei ca lipitorile. Cei mai dizgrațioși au fost cei de la USR – Plus. În cursul zilei de sâmbătă au infectat Internetul cu imagini în care sărbătoresc victoria de la Wimbledon.

Au vrut sa inducă percepția că victoria Simonei este similară cu “reușita” lor politica. Că sunt povești asemănătoare, ale noii generații.

Există o diferență fundamentală: băieții de la vârful USR – Plus și-au făcut averile și carierele aproape exclusiv luând bani publici sau funcții date în urma unor telefoane – a se vedea declarația lui Barna despre cum a fost “racolat” în Guvernul Cioloș. Conducerile celor două partide reprezintă un ghem de interese și combinații făcute într-un cerc închis, prietenii, bani publici, funcții, interese pe legi, parfum de servicii secrete.

Când iei milioane de euro de la stat, vezi cazul lui Dragoș Pâslaru, trebuie să ai mare tupeu să aplauzi reușita în carieră a unui sportiv care a făcut sacrificii personale inimaginabile, repet, fără ajutorul statului. Milioanele de euro tocate de Pâslaru și Barna pentru consultanță puteau ajuta zeci de copii talentați asemenea Simonei, care nu au avut însă șansa unei familii cu posibilități.

Rușine, ipocriților!”, a scris jurnalistul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *