Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire dă de pământ cu Dan Barna după Congresul USR: Du-te, tată, acasă, pune-ți pe Netflix Matrix-ul!

psnews.ro

Realizatorul emisiunii ”Dosar de Politician”, Silviu Mănăstire, a ironizat, duminică, într-o postare pe  Facebook discursul lui Dan Barna, de la Congresul USR. Mai exact, Silviu Mănăstire îl acuză pe liderul USR că ”a vrut să se dea cool și influencer la congres, în domeniul cinematografic,”  prin amintirea unei secvențe din Matrix când Neo trebuie să aleagă între pastila roşie şi cea albastră.

Mai mult, realizatorul a ironizat și pantofii cu care Dan Barna s-a prezentat la Congres.

" "
" "

”Totul este cardeală și imagine ieftină la USR! Poleială de prostit fraierii!

Tolomacul de Barna a vrut să se dea cool și influencer la congres, în domeniul cinematografic, să facă paralela între metafora din Matrix (cea cu pastila albastra și trezirea conștiinței) și nevoia de a vota USR la prezidențiale, adică cu el.

Cum ar veni, dacă votezi USR, adică iei pastila albastră, după culoarea partidului, imediat ni se deschid ochii la adevărata realitate. Adică, probabil o sa-l vezi pe Barna așa cum este, un băiat care a încasat prin firma lui milioane de euro de la stat. O gugumănie greu de înțeles. Ce are Sula cu Prefectura? Și matrixul fraților Wachowski cu USR-ul?

Însă, ipochimenul Barna este semidoct până și în materie de filme cult, pastila albastra din Matrix nu te trezește la nimic, este vorba de pastila roșie. Dimpotrivă, pastila albastra, adică USR-ul după gândirea lui Barna, este cea care te trimite la culcare și când te trezești te afli în aceeași realitatea virtuală a Matrix-ului.

Deci, Barna, du-te, tată, acasă, pune-ți pe Netflix Matrix-ul, cele trei părți, poate te prinzi în final cum stă treaba cu pastila albastră! Cine știe, Barna o fi agent de vânzări undercover pentru Viagra și nu ne-am prins noi?

Rareș Bogdan, amicul lui Barna, face mișto de el într-un mare stil:

“E o glumă? E o parodie sau e chiar discursul de la adunare? Dar e parodiat…. Nu, e discursul său? Nu pot să cred (râde-n.r.). Iertați-mă, dar nu pot să cred așa ceva (râde din nou-n.r.). Asta cu pastilele, știți, cu pastilele albastre, au o altă conotație. Nu se poate așa ceva (râs căteva secunde-n.r). Poate merge și pe la Voroneț să vorbească. Totuși, e prea mult. Am toată simpatia pentru Dan, e un băiat inteligent, dar discursul mi se pare total neadaptat. Adică, vorbești pentru fiul meu, care face opt ani poimâine (râde din nou-n.r.). Păi așa cu strategia asta ar putea câștiga alegerile peste 10 ani că atunci împlinește fiul meu 18 ani. La opt ani nu poate să voteze. Aia cu ‘pastila albastră’ mi se pare și mai interesantă. Dacă au nevoie, e ok. Mi se pare totuși că-s cam tineri să aibă nevoie”

PS: Poza din postare reprezinta pantofii lui Barna de la congres pe care i-a împrumutat de la Keanu Reeves, din Matrix Reloaded 🕶👞” a scris Silviu Mănăstire.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi pantofi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *