Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire: Dacă USRPLUS își fură alegerile interne, e ușor de dedus ce vor face cu banii publici. Țipetele fraudelor de pe internet, băgate sub preș

psnews.ro

Într-o postare pe pagina de Facebook Dosar de Politician, jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire comentează lupta pentru putere care se dă în această perioadă în interiorul USRPLUS. Jurnalistul amintește despre metoda autobuzul și fraudarea la urnă a votului, prin suveica buletinelor, „cele mai comune apucături ale barniștilor ce amintesc de vremurile bune ale PDSR”.

„Barna nu se lasă și prin diverse manevre dolosive 🪓 reușește sa își impună apropiații la conducerea mai multor organizații județene USR. Metoda autobuzul și fraudarea la urnă a votului, prin suveica buletinelor, sunt cele mai comune apucături ale barnistilor ce amintesc de vremurile bune ale PDSR.
Plusiștii lui Cioloș sunt executați ritualic prin alegeri viciate, iar urletele și țipetele fraudelor de pe internet sunt băgate sub preș de propaganda hashtag.
De ce sunt importante alegerile interne din USR: pentru ca dacă ei își fura alegerile interne, e ușor de dedus ce vor face cu banii publici …”, scrie Silviu Mănăstire pe pagina de Facebook Dosar de Politician.

Amintim că PS News a scris joi despre luptele pentru putere din interiorul USRPLUS. La Piatra-Neamț, PLUS a pierdut deja o bătălie. Zilele trecute filiala USR-PLUS Piatra-Neamț și-a ales noua conducere, iar noul șef aș filialei este Marius Irimia. Acesta vine din USR și a fost în trecut viceprimar al municipiului. Presa locală scrie că acesta ar fi primit în trecut o locuință socială cu chirie în cartierul Văleni, locuință pe care a subînchiriat-o și acum se află în stare de executare silită pentru chiria neachitată. Totuși, alegerile la Neamț nu s-au încheiat încă. Pentru Conferința Județeană USR-PLUS au fost aleși 81 de delegați, care vor vota conducerea județeană a partidului pe 27 iunie.

DETALII AICI: Se întețește lupta pentru putere din USRPLUS: Oamenii lui Cioloș, înfrângeri pe bandă rulantă în fața USR pentru controlul filialelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *