Skip to content
Societate

Silviu Mănăstire, despre „Colectivul de la Balș” din mandatul lui Voiculescu: românii mor în spitale cu zile, iar “autoritățile” sunt mereu surprinse

psnews.ro

Într-o postare pe pagina de Facebook ”Dosar de Politician”, jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire reacționează în urma tragicului eveniment care a avut loc vineri dimineață, la Spitalul Matei Balș din Capitală.

“Colectivul de la Balș” din mandatul lui Vlad Voiculescu

Chiar dacă “oamenii noi” au ajuns să (re)conducă sistemul de sănătate, problemele rămân aceleași, românii mor în spitale cu zile, incendiile lovesc cu regularitate, iar “autoritățile” sunt mereu surprinse de tragedii”, scrie Silviu Mănăstire.

Amintim că un incediu a izbucnit, vineri dimineață, în jurul orei 5.00, la Institutul „Matei Balș” din Capitală, iar 102 pacienți cu COVID-19 au fost evacuați, dintre care 53 au fost trimiși la alte spitale din București. Focul a fost stins de pompieri, însă trei persoane au fost găsite carbonizate, iar a patra a decedat deși s-a încercat resuscitarea acesteia. Deocamdată nu se știe de la ce a pornit incendiul, dar surse din cadrul anchetei au declarat că un reșou ar putea fi cauza incendiului.

1 comentariu la “Silviu Mănăstire, despre „Colectivul de la Balș” din mandatul lui Voiculescu: românii mor în spitale cu zile, iar “autoritățile” sunt mereu surprinse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *