Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire, despre secretarul de stat care s-a ales cu dosar penal: Va fi executat prin demitere!

Jurnalistul Silviu Mănăstire a criticat ultimul eveniment de sâmbătă în care secretarul de stat din Ministerul Muncii, Alin Ignat, a fost prins de poliţişti la volanul unei maşini cu numere de înmatriculare expirate și s-a ales cu dosar penal.

 

„Cretinul politic al zilei vine de la ministerul Muncii, via PNL Alba. Ipochimenul este cântăreț in baruri, secretar de stat in timpul când nu se produce la microfon iar de ieri are dosar penal pentru ca, fiind șmecher, adică ministru secretar de stat își permite sa circule cu mașina neînmatriculată. Va fi executat prin demitere!”, a scris jurnalistul pe pagina sa de facebook.

 

Un secretar de stat din Ministerul Muncii a fost prins, sâmbătă, în timp ce conducea un autoturism cu numerele provizorii expirate, în judeţul Alba. Pe numele său, poliţiştii au deschis dosar penal, potrivit news.ro.

Bărbatul este ceretat penal pentru conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Potrivit alba24.ro, este vorba despre Alin Ignat, secretar de stat în Ministerul Muncii, numit în decembre 2019.

”Azi, în jurul.orei 11,00, un bărbat în vârsta de 32 de ani, din Alba Iulia, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe DN 14 B, în apropiere de Blaj, având plăcuţele provizorii de înmatriculare expirate din 22.01.2020”, a anunţat, sâmbătă, IPJ Alba.

1 comentariu la “Silviu Mănăstire, despre secretarul de stat care s-a ales cu dosar penal: Va fi executat prin demitere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *