Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire dezvăluie abuzurile de la Pantelimon: cum se „cumpără” alegătorii LIVE TEXT

Jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire a vorbit, sâmbătă seara, în cadrul emisiunii pe care o modereaza, „Dosar de politician”, împreună cu invitații săi Horia Mihălcescu și Cătălin Antohe, despre  cum se „cumpără” alegătorii în Pantelimon.

Silviu Mănăstire: Ei vorbesc (n.r. – oamenii lui Marian Ivan) cu oamenii si le spune – daca aveti probleme in famile, facturi neachitate, faceti o cerere la Primarie si din bugetul primarului, ii da in baza unor cereri. Ca si cum are premierul un buget, si primarul are, care poate sa-l imparta cum vrea. El pretinde ca ajuta si face un ajutor social. Il face in campanie, asta e discutia.

Cătălin Antohe: Chestiunea asta pare cel putin dubioasa, sa mergi sa promiti unor oameni cu 2 saptamani inainte de alegeri… iata ca se intampla astfel de lucruri. Nu e singurul loc in care se opereaza in felul acesta.

Silviu Mănăstire: Primarul are un buget la dispozitia primarului pentru situatii de urgenta de 400.000 de euro si merge si le spune: nu poti sa-ti platesti medicamentele, o cheltuiala? Fa o cerere si pe caz social iti dam banii.

Cătălin Antohe: Mai sunt astfel de situatii cu plati legale facute in avans. O cheama pe Țața Floarea si ii da de acum acesti bani, stie ca femeia se va duce la vot pentru ca a avut grija sa ii dea banii inainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *