Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire, dezvăluiri despre cum a ajuns ”turnătoria” o modă la vârful PSD și cum se manifestă războiul Ponta- Geoană într-un județ cheie

Unul din județele roșii ale României pare să semene cu un adevărat tărâm de război pentru un protejat al lui Victor Ponta și respectiv unul al lui Mircea Geoană.

În județul Argeş, controlat de ani buni de PSD, scandalurile, arestările şi dosarele se ţin lanţ şi au pulverizat practic partidul.

Baroniada de la Argeş este investigată în detaliu de Silviu Mănăstire, la “Dosar de politician”, pe B1 TV.

Recent, PSD-iştii argeșeni s-au făcut de ruşine după ce noul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, a apărut în conversaţii indecente cu o presupusă admiratoare. Tecău obişnuieşte să agaţe tinere pe internet, cărora le propune apoi să facă sex. Tecău fusese promovat de PSD şi era văzut ca noul lider local, asta după ce baronul Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, a fost arestat pentru corupţie. Prinderea lui Pendiuc era destul de previzibilă, deoarece procurorii DNA urmăresc cu atenţie ce se întâmplă în acest judeţ, precizează jurnalistul Silviu Mănăstire în emisiunea ”Dosar de politician.”

Prima dată, a căzut Constantin Nicolescu, fost preşedinte PSD al CJ Argeş, prieten cu Adrian Năstase. Nicolescu şi-a pierdut funcţia pentru conflict de interese şi a primit şi o condamnare la închisoare, încă nedefinitivă, însă destinul său politic este pecetluit. Cu toate acestea, Nicolescu a rămas în anturajul de putere al PSD.

De curând, Victor Ponta a participat la Argeş, la botezul copilului deputatului Mircea Drăghici. La botez, şi-a făcut apariţia şi Constantin Nicolescu, protectorul politic al lui Drăghici. Acesta este şi el cercetat penal pentru presupuse afaceri făcute cu primarii PSD din judeţ. Aşadar, toţi liderii PSD cu greutate de la Argeş sunt implicaţi în diverse scandaluri.

Pe lângă corupţie şi sex, la PSD Argeş este la modă trădarea şi turnătoria, mai precizează Mănăstire.

Protagoniștii războiului din PSD Argeș sunt Mircea Drăghici, protejatul premierului Ponta, celălat este Cătălin Rădulescu, poreclit ”Berlusconi de Argeș” sau ”deputatul Playboy”.

Rădulescu a anunțat recent că este alături de Mircea Geoană și că își dorește ca Guvernul Ponta să fie debarcat. Atât Rădulcescu cât și Drăghici sunt cercetați în dosare penale pentru afaceri cu bani publici, mai dezvăluie Silviu

Presa locală din Argeș a relatat că cei doi se urăsc atât de tare încât cei doi s-ar fi turnat la procuratură pentru a se distruge reciproc.

Cei doi sunt doar niște pioni în lupta dintre adevărații jupâni ai județului: Rădulesecu este omul lui Pendiuc, iar Drăghici este omul lui Constantin Nicolescu.

Aflați ce afaceri fac politicienii din Argeș, cum s-ar fi turnat aceștia la procuratură și care sunt motivele războiul din PSD în materialul video de mai jos:

1 comentariu la “Silviu Mănăstire, dezvăluiri despre cum a ajuns ”turnătoria” o modă la vârful PSD și cum se manifestă războiul Ponta- Geoană într-un județ cheie

  1. Asa Manastire, da-i inainte cu tupeu, ca si pana acum. Dar vezi, nu cumva sa te scapi ceva depre basisti. Ca astia nu te tolereaza cum te-a tolerat Ghita. Si zbori mai repede decat ai venit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *