Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire, dezvăluri despre ”matrapazlâcurile” de la Tarom: Dosare penale privind achiziții dubioase de avioane – DOCUMENT

Jurnalistul Silviu Mănăstire publică pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician” un document care demonstrează declanșarea unor anchete penale la Tarom privind achiziția de avioane.

”Ce avem noi aici? Un frumos dosar penal (două, de fapt, ce vor fi conexate) pe matrapazlâcurile făcute la Tarom în primul mandat al celebrului ministru Cuc. Dosarele vizează achiziția de avioane de pe vremea directorului Davidoiu (2017) sub atenta oblăduire a lui Cuc și cu binecuvântarea lui daddy Dragnea. Cel care i-a dat în gât la procuratură este la fel de celebrul premier Tudose (zis Gigi Duru de Brăila).

Mai țineți minte imaginile în care Dragnea, Cuc și Davidoiu inspectează avioanele cumpărate în mod dubios în leasing, cu o firmă tampon care încasa comisionul? Alea sunt dovezile la vedere. Altele, asemenea înregistrărilor cu șpăgile de la ministerul Transporturilor pe numirea de directori, urmează să explodeze…”, a scris Silviu Mănăstire.

1 comentariu la “Silviu Mănăstire, dezvăluri despre ”matrapazlâcurile” de la Tarom: Dosare penale privind achiziții dubioase de avioane – DOCUMENT

  1. Procedurile au fost legale , impecabile. Eu cred ca ajunge ca Hoții sa strige Hoții! Păcat de România! Cu astfel de abordări nu mai are nicio șansa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *