Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire, după anunțul lui Nicușor Dan: Liberalii pot face lejer 35 la sută fără redistribuire! Edilul a spulberat iluziile deșarte ale pluseriștilor

psnews.ro

Într-o postare pe pagina de Facebook Dosar de Politician, jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire vorbește despre consecințele anunțului făcut ieri de Nicușor Dan, primarul Capitalei, care a precizat că va vota PNL la alegerile parlamentare de duminică. Potrivit jurnalistului, faptul că Nicușor și-a anunțat clar votul pentru liberali și încrederea în PNL, „închide practic socotelile viitoarei guvernări”.

Mai mult, Silviu Mănăstire susține că, dacă liberalii își vor scoate masiv publicul la vot, pot obține 35 la sută duminică, fără redistribuire.

„Azi, Nicușor Dan a spulberat iluziile deșarte ale pluseriștilor care sperau sa facă peste 20 de procente și să declanșeze operațiunea de șantaj la adresa PNL și a lui Iohannis. București- Ilfov este cel mai important bazin electoral al Dreptei (bun, PLUSR nu este de dreapta, e altă poveste) iar faptul ca Nicușor și-a anunțat clar votul pentru liberali și încrederea în PNL (mai potriviți să guverneze in comparație cu pluseriștii, zice Nicușor) închide practic socotelile viitoarei guvernări. Dacă își scot masiv publicul la vot, liberalii pot face lejer 35 la sută fără redistribuire. Și pot guverna fără sexomarxiști”, scrie Silviu Mănăstire.

Amintim că Nicușor Dan, fondatorul USR, a anunțat miercuri că votează PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie și a subliniat că liberalii propun „cea mai bună variantă de prim-ministru, pe Ludovic Orban, o persoană „care vede mizele mari” și care este preocupat de soluția la probleme, „nu de beneficiul de imagine pe care l-ar obține rezolvând acea problemă”.

„Consider obligatoriu să trimitem PSD în opoziție după tot răul pe care l-a făcut și României, și Bucureștiului, și pentru asta trebuie să ieșim duminică în număr mare la vot. Opțiunea mea pentru  votul de duminică este Partidul Național Liberal. Consider că un guvern PNL puternic este cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment.

Înainte să vă prezint argumentele, o să răspund la întrebarea evidentă care se ridică și vă spun așa – chiar dacă sunt fondatorul USR, consider, cu toată onestitatea, că PNL este varianta cea mai bună pentru România astăzi. Nu vreau să spun mai multe despre USR și mai ales nu vreau să intru într-o polemică cu un partid care m-a sprijinit în alegerile locale, însă noi decidem acum viitorul României pentru următorii patru ani. E o chestiune extrem de serioasă și de aceea consider că este un act de responsabilitate să vin în fața dumneavoastră să îmi exprim și opțiunea, și mai ales argumentele care stau la baza ei”, a declarat, miercuri, primarul general Nicușor Dan.

1 comentariu la “Silviu Mănăstire, după anunțul lui Nicușor Dan: Liberalii pot face lejer 35 la sută fără redistribuire! Edilul a spulberat iluziile deșarte ale pluseriștilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *