Skip to content
" "
Politică

Silviu Mănăstire, ediție incendiară. Dezvăluiri despre putregaiurile din spatele campaniilor electorale LIVE TEXT

" "

Jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire a vorbit, sâmbătă seara, în cadrul emisiunii pe care o modereaza, „Dosar de politician”, împreună cu invitații săi Horia Mihălcescu și Cătălin Antohe, despre campania electorală și fraudele care se practică.

În același timp, Silviu Mănăstire a propus o scurtă analiză pentru a vedea cum stă situația în sectoarele Bucureștiului.

Horia Mihălcescu: Vor fi primari care vor castiga cu un numar absolut derizoriu de voturi. Veti vedea consecintele.

Silviu Mănăstire: Daca la Bucuresti e tristetea asta, practic oamenii nu stiu ca e campanie electorala, politicienii par a fi bucurosi pentru ca nu dau socoteala oamenilor. Te faci ca faci campanie, scoti niste oameni la vot si speri ca vei castiga rusinos intr-un final.

Cătălin Antohe: E o campanie trista si parca e calculata pe o prezenta scazuta la vot la momentul de fata. Daca e sa ne gandim la o consecinta pozitiva ar fi ca ar putea fi momentul in care partidele sa inteleaga ca activitatea lor pentru populatie se desfasoara 4 ani de zile. Incepe sa devina interesant. Sunt organizate cate 20-30 de masini si seara se duc in scarile blocurilor, deschid cutiile postale, le scot fluturasele celorlalti si le pun pe ale lor.

Silviu Mănăstire: Haideti sa facem o analiza si sa mergem in sectoarele importante. La 6?

Cătălin Antohe: Avem trei candidati principali. La PSD il avem pe Gabriel Mutu, la PNL pe Razvan Mironescu si Stefan Florescu candidatul independent. S-ar putea sa se arate ca o campanie facuta 1 an de zile cum face Florescu poate fi castigatoare. Daca poate castiga un independent, se va itnampla in sectorul 6.

Silviu Mănăstire: Sectorul 5, il avem pe Vanghelie care e pseudo-independent. Iese sau nu?

Cătălin Antohe: Probabil ca da.

Cătălin Antohe: La sectorul 4 avem tandemul criticat Razvan Sava-Piedone si Daniel Baluta primarul interimar. Aici e aceasta batalie. E un razboi foarte echilibrat in care Sava a recuperat de cand a facut aceasta alianta cu Piedone.

Silviu Mănăstire: Nu ii strica imaginea cu problemele penale lui Sava?

Cătălin Antohe: Paradoxal, majoritatea locuitorilor nu par a gandi in acest mod. Ei privesc la ceea ce zic ca a facut Piedone in anii acestia si ca l-ar vota, dar nefiind candidat si fiind la brat cu Sava, il vor vota.

 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *