Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire îi acuză pe USR-iști că au îngropat simbolul tragediei Colectiv. Imaginea care spune tot

psnews.ro

Jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire, realizatorul emisiunii ”Dosar de politician”, de la postul de televiziune B1 TV, într-o postare pe pagina sa de Facebook, taxează extrem de dur o apariție care a șocat întreaga opinie publică, miercuri după-amiază.

Concret: este vorba despre o fotografie care îi înfățișează pe liderul USR, Dan Barna, și ex-premierul, actual lider PRO România, stând de vorbă la o masă, departe de ochii curioșilor, la Bruxelles.

În acest context, jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire face un apel la memorie și amintește că ”zeci de mii de romani au ieșit după Colectiv in Piața Victoriei și l-au dat jos pe Puie Monta, ca sa ajunga Barna secretar de stat la Fonduri Europene alături de rotunjorul Ghinea (ministru). Și, bineînțeles, cu Cioloș premier”.

Mircea Marian pe Newsweek România publica aceasta poza superba.

Deontologul Dan Barna devenit politician datorită/ din cauza tragediei de la Colectiv ia o masa fina la Bruxelles cu “vinovatul moral” al Colectivului… Victor Ponta.

Zeci de mii de romani au ieșit atunci in Piața Victoriei și l-au dat jos pe Puie Monta, ca sa ajunga Barna secretar de stat la Fonduri Europene alături de rotunjorul Ghinea (ministru). Și, bineînțeles, cu Cioloș premier, partenerul politic de acum al celor doi la Plusr.

Ce mizerie morala!

V-am mai scris asta de câteva ori, o repet însă, efectiv am o senzație de voma, de rău fizic când ii văd pe acești ingalati, și când ma gândesc câți prosti au prostit cu poveștile și minciunile lor!

Barna, Cioloș, Ghinea, Ponta … aceeași mizerie politica, ca sa citez din deontologii USR Plus.

Barna și Ponta au discutat despre, atenție, impunerea lui Mihai Tudose (da, ăla transpiratul de lângă Dragnea) din nou in funcția de premier.

Ne meritam soarta dacă Gigi Duru’ / Tudose mai ajunge încă o data premier …

UPDATE: încă ceva, sa se calmeze trolii usr plus puși sa profereze injurii pe pagina.

Barna asta are 8 la suta in parlament și se comporta de parca a inventat gaura la covrig, stabilește el majoritați, împarte funcția de avocat al Poporului, pune premieri. Penibil și juvenil.

Și, da, rămâne cum am stabilit: Barna a intrat in Guvern și in Parlament pentru ca bucureștenii au ieșit in Piața Victoriei după Colectiv și l-au presat pe Ponta sa își dea demisia! Altfel, individul nu ar fi existat ca politician. Nici măcar deontologii de la USR plus nu pot rescrie istoria cum le convine.

Continuați sa înjurați ca sa va dați măsura caracterului și al inteligentei!”, scrie Silviu Mănăstire pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *