Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire îl desființează pe Barna: Are aroganța aia proastă de ardelean care crede că atunci când se pune la masă este invitabil cel mai deștept din încăpere!

psnews.ro
" "

Jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire, moderatorul emisiunii Dosar de Politician, de la postul de televiziune B1 TV, într-o postare pe pagina personală de socializare prezintă principalul motiv pentru care prezidențiabilul USR Dan Barna s-a numărat printre perdanții primului tur de scrutin al alegerilor prezidențiale.

„Are aroganta aia proasta de ardelean, care crede ca atunci când se pune la masa este invitabil cel mai deștept din încapere”, scrie Silviu Mănăstire.

" "
" "

Jurnalistul rememorează experiența pe care a avut-o cu Dan Barna „din cele două sau trei emisiuni” în care prezidențiabilul USR a fost invitat la Dosar de politician. „Băiatul mirosea a aroganta și a prețiozitate de-ți muta nasul in studio”, își amintește jurnalistul.

„Nu am scris aproape niciun rând împotriva lui Barna in aceasta campanie electorală (primul tur). Am făcut doua sau trei emisiuni cu el la Dosar de politician, prin primăvara, vara, ceva pe acolo. I se umflase deja capul, venea după europarlamentare. Băiatul mirosea a aroganta și a prețiozitate de-ți muta nasul in studio. Avea fata aia de genul: “bai, trebuie sa vii sa îmi iei scamele de pe sacou”. L-am târnosit bine in emisiune, era suprins ca îl pun la colț. De atunci nu a mai venit, mergea doar la emisiuni aranjate sau plătite.

Da, frați USR-isti, Ilie al vostru a plătit mult in campania asta, partidul a finanțat mulți influenceri care, chipurile, sunt jurnaliști.

Ce vreau sa spun, de fapt? Îl văd zilele astea cât de umil se poarta. Cu fata aia de poale-n brâu, cu pancarta “mulțumim”. Pentru ce mulțumești, Barney? Ca ți-ai bătut joc de speranțele unei generații care chiar a crezut ca se poate cu oameni noi in politica?

Drept dovada, ti-ai aranjat interviul ăla penibil la Patraru, pe stilul vechi de albire. In care Patraru mima și el independenta ca factura lipita de ștampila.

Bai, Barney, știi ce te-a pierdut? Aroganta aia proasta de ardelean, care crede ca atunci când se pune la masa este invitabil cel mai deștept din încapere!”, scrie Silviu Mănăstire.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *