Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire îl desființează pe Ciorbea: Face de rușine fosta lui poziție din guvernarea CDR!

psnews.ro

În plin scandal generat de controversata Ordonanța de Urgență care modifică Legile Justiției, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a plecat în concediu de odihnă în perioada 17-30 octombrie fără să delege pe nimeni în locul său pentru a-i îndeplini prerogativele. Amintim că Avocatul Poporului este singurul care poate ataca la Curtea Constituțională o Ordonanță de Urgență dată de Guvern.

CITIȚI MAI MULTE AICI: UPDATE E oficial: Victor Ciorbea a plecat în concediu, în plin scandal pe legile justiției EXCLUSIV

În acest context, jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire l-a criticat dur miercuri seară pe Avocatul Poporului Victor Ciorbea în cadrul emisiunii Dosar de Politician. Astfel, omul de televiziune a spus că Ciorbea este o rușine pentru fostul Guvern CDR. Mai mult, Silviu Mănăstire a atras atenția dacă nu ar fi mai bine ca Avocatul Poporului să fie un Ombudsman precum în țările nordice și să nu mai fie numit pe filieră politică.

„Ciorbea face de rușine fosta lui poziție din guvernarea CDR. (…) Nu ar fi mai bine ca Avocatul Poporului să fie ca în țările nordice Ombudsman? De ce trebuie să numească PSD sau alt partid Avocatul Poporului?”, a precizat Silviu Mănăstire în emisiunea Dosar de Politician.

Redăm definiția din dexonline a OMBUDSMÁN: personalitate independentă care are sarcina să examineze plângerile cetățenilor împotriva administrației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *