Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire îl face praf pe Dragnea în războiul cu Iohannis: Sub nivelul unui cămin cultural!

psnews.ro

Jurnalistul Silviu Mănăstire îl face praf pe liderul PSD, Liviu Dragnea, în războiul acestuia cu președintele Klaus Iohannis.

În cel mai recent editorial publicat luni pe site-ul ziarului România Liberă, Mănăstire îi critică pe cei doi pentru lipsa de viziune politică. Astfel, deși șeful statului se situează în jurul nivelului de 40% în sondaje, fruntașul PSD-ist „se bălăcește pe la 10-12 la sută” – fapt ce îi permite primului om în stat „să rânjească mult, în loc să zâmbească cu subînțeles”. Același Iohannis nu are un partid pe care să se bazeze în mod serios, în condițiile în care PNL este erodat atât de plecările spre ALDE, cât mai ales de stilul dezastruos de conducere practicat de către Ludovic Orban, „un fost personaj bonom, devenit și el un mic satrap politic fără viziune”.

„Unde stă prost șeful PSD este la interpretare: când se victimizează la televizor, că este terminat, că nu va scăpa de dosare și de răzbunarea Statului Paralel, că nu vrea să iasă din „viață ca prostul“, o telenovelă sud-americană plângăcioasă, o jelanie fatidică despre cum va merge la pușcărie cu fruntea sus, că oricum se va bate până la final, deși își știe soarta. Un fel de Miorița mixată cu Sclava Izaura, iar Dragnea pe post de „Don Leoncio“. Ideea de victimizare nu este proastă; textul interpretat este însă penibil, iar prestația actoricească a lui Dragnea este sub nivelul unui cămin cultural. Omul nu proiectează glorie, eroism. Unde este eroul curajos de film care se bate cu mafia Statului Paralel până la final, deși știe că nu va supraviețui? Drama, dacă nu este controlată bine, tinde să devină melodramă, iar comicul de situație să acapareze piesa”, detaliază Silviu Mănăstire.

Citiți AICI întregul material.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *