Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire îl taxează dur pe Palada: Orice bou poate da cu pumnul! EXCLUSIV

psnews.ro

Jurnalistul Silviu Mănăstire a acordat joi o declarație pentru PSnews.ro, în care l-a taxat dur pe sociologul Mirel Palada, după altercația pe care acesta a avut-o miercuri seara în platoul postului de televiziune B1 TV cu senatorul Mihai Goțiu.

Citiți și UPDATE Goțiu, diagnostic la IML. Scene incredibile la B1 TV: Am fost lovit cu pumnii şi picioarele!

Concret: realizatorul de la B1 TV a ținut să sublinieze că este șocat de modul cum ”un om pe care l-ai crezut rațional (si Palada este asa atunci când vrea), renunță la argumente si îl ia la bătaie fizic pe interlocutor (ca se numește Gotiu sau altcumva)”.

Mirel Palada trebuie să își ceară scuze în mod public. Este șocant să vezi cum om pe care l-ai crezut rațional(și Palada este așa atunci când vrea), renunță la argumente și îl ia la bătaie fizic pe interlocutor (că se numește Goțiu sau altcumva). Cred că Mirel Palada a trecut sau trece printr-o tulburare. Sper să îi treacă. Fără legătură cu bătaia încasată, pot confirma că senatorul USR Goțiu este un personaj politic extrem de antipatic. În aparițiile publice, în pretinsa moralitate pe care o afișează. Dar, nicidecum, nicicând, lucrurile acestea nu justifică reacția lui Palada”, ne-a declarat Silviu Mănăstire.

Pe de altă parte, realizatorul TV i-a bătut obrazul sociologului Mirel Palada pentru gestul care a șocat pe toată lumea, declarând că ”dacă voia să îl <<bată>> trebuie sa o facă tot cu <<creierul>>.

„Dacă Palada voia să îl „bată” trebuie sa o facă tot cu „creierul”, cum făcea pe vremuri, dacă mai este în stare, dacă nu, să renunțe la scris și la cercetare și să se angajeze la o echipa de rugby. Putea sa îl chestioneze pe Gotiu câți bani a încasat pentru a protesta împotriva proiectului Roșia Montană. L-aș fi „bătut” pe Goțiu cu întrebările astea toată emisiunea. Palada știe că orice bou poate da cu pumnul, dar până și boii mai rumega din când în când”, a conchis jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *