Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire: În loc să livreze românilor autostrăzi, ”gonflabilul politic” Cuc produce procese în instanță care ne vor costa milioane de euro

Jurnalistul Silviu Mănăstire critică în termeni duri decizia ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, de a rezilia contractul pentru Lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deja, considerând că totul este doar un ”circ politic ieftin”.

”În loc să livreze românilor autostrăzi conform fișei postului, “gonflabilul politic” Cuc produce procese în instanță care ne vor costa milioane de euro. De ce îngroapă Cuc 20 de kilometri de autostradă într-un litigiu internațional, în loc să le dea drumul spre folosință, după ani și ani de întârzieri la plată și termene de finalizare depășite? Pentru circ politic ieftin, la fel ca madam Pintea, care a descoperit o criză a medicamentelor de cancer îngrozind bolnavii. România reală și ticăloasă!”, a scris ziaristul pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”.

Constructorul spaniol al Lotului 3 al autostrăzii Lugoj-Deva susține că acțiunea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, de reziliere a unui contract finalizat în proporție de 99% este abuzivă.

Fernando Lana Hernandez, director Construcții Internaționale, Aldesa Construccion: „Siguranța miilor de români care călătoresc pe șoselele din România trebuie să fie o prioritate pentru toți! Lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva ar fi trebuit, deja, să fie dat în folosință. Inconștiența ministrului român al transporturilor poate ucide oameni.”

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, se încăpățânează să pună în pericol viața utilizatorilor șoselelor naționale, invocând motive artificiale, care la o minimă analiză, sunt definitiv desființate, afirmă reprezentanții antreprenorului spaniol.

Porțiunea de drum de pe Lotul 3 este finalizată, se află în condiții optime pentru circulația vehiculelor și oferă garanții în ceea ce privește siguranța utilizatorilor, ”însă, ministrul Cuc le refuză românilor dreptul de a o utiliza. România este țara din Uniunea Europeană cu cele mai multe accidente de circulație, drumul național fiind unul dintre principalele drumuri care necesită îmbunătățiri”, spun reprezentanții antreprenorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *