Skip to content
Societate

Silviu Mănăstire, indignat de faptul că nimeni nu-l ”întreabă de sănătate” pe procurorul de la Caracal: România a devenit Republica Procurorilor ONG-iști

Jurnalistul Silviu Mănăstire, realizatorul emisiunii ”Dosar de politician” la B1 TV, publică un facsimil din raportul MAI în cazul fetelor dispărute de la Caracal, în care se spune clar că procurorul de caz a întârziat intervenția polițiștilor, și se întreabă de ce acest anchetator nu a fost la rândul lui supus investigațiilor.

”De 7 zile, nimeni din Statul român nu îndrăznește să îl întrebe de sănătate pe procurorul rezistent Popescu de la Caracal.

" "

De ce? Pentru că, în esență, România a devenit Republica Procurorilor ONG-iști, care fac o campanie deșănțată pentru pluseriști”, susține jurnalistul.

UPDATE 19.00

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) au decis, în sfârșit, abia miercuri, la o săptămână după evenimentele de la Caracal, să-l audieze pe procurorul Cristian Popescu, cel care nu le-ar fi permis polițiștilor să pătrundă în casa lui Gheorghe Dincă înainte de ora 6:00. Audierea va avea loc joi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *