Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire: Mafia pădurilor s-ar putea să sălășluiască tocmai în sânul ONG-urilor de mediu

”Mafia pădurilor s-ar putea să sălășluiască de fapt tocmai în sânul ONG-urilor de mediu. Bine înfipte în Statul român prin diverse funcții pe care oengiștii le dețin sau le-au deținut”, susține jurnalistul Silviu Mănăstire, realizatorul emisiunii ”Dosar de politician” de la B1 TV.

Afirmația ziaristului vine după ce Curtea de Apel Braşov a respins cererea de chemare în judecată formulată de Fundația Conservation Carpathia şi Christoph Franz Johannes Promberger împotriva Nostra Silva – Federația Proprietarilor de Păduri şi Păşuni din Romȃnia şi a preşedintelui federației, Bogdan Ioan Tudor Todoran.

“În ceea ce priveşte primul articol pretins defăimător (Paşca Palmer: dovada traficului de influență pentru Conservation Carpathia) Curtea de Apel Braşov a reținut că articolul “prezintă informații factuale necontestate, respectiv că secretarii de stat Erika Stanciu şi Viorel Lascu au fost membrii în consiliul director al Fundației Conservation Carpathia, că Guvernul Romȃniei a preluat o inițiativă ce a aparținut şi a fost susținută inițial de această fundație privată. Titlul articolului, care se referă la existența unui trafic de influență, reprezintă o judecată de valoare care se fundamentează pe informații factuale”se arată în decizia instanței. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *