Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire: Niște dubioși au furat un partid. USR trebuia să fie partidul generației mele, a celor care ducem povara taxelor și impozitele în cârcă

psnews.ro

Într-o postare pe pagina de Facebook Dosar de Politician, jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire reacționează extrem de dur, după ce USR-ista Florina Presadă a anunțat că demisionează dintr-un partid „în care au devenit emblematice dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparență și politica de gașcă”. „USR trebuia să fie partidul generației mele, a celor de 30-40 de ani care ducem povara taxelor și impozitele în cârcă.  Niște dubioși l-au furat”, spune jurnalistul.

„Niște dubioși au furat un partid. Mă întreabă “amicii de bine” de ce critic cu atâta patos PLUSERE? Hait, ce spuneți voi troli hastagieni?!

Eu i-am criticat întotdeauna pe dubioșii care au confiscat un partid! USR trebuia să fie partidul generației mele, a celor de 30-40 de ani care ducem povara taxelor și impozitele în cârcă. Când colo ne-am trezit cu niște isterici hastagieni/ oengiști/ combinatori cu Statul (gen Barna sau Clotilda) care au pus mâna pe această mișcare. Acum mulg deja sinecurile, funcțiile și banii statului. Că de de aia au intrat în politică: să fure și ăștia, cum au furat ailalți!

Deci, ia citiți mai jos ce spune fosta senatoare USR Presadă: “dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparență și politica de gașcă au devenit emblematice”. Pentru USR.

Își dau la gioale ca nebunii pentru ciolan, au o foamete gravă în pipotă. E suficient să te uiți la figura lui Năsui și la familia din spate, băgată adânc în afacerile cu armament, softul pentru mașina de lupta Piranha etc”, scrie Silviu Mănăstire pe Dosar de Politician.

Florina Presadă, fost senator USR în precedenta legislatură, a anunțat vineri pe Facebook că a demisionat din partid. Ea a scris că a luat decizia de a demisiona după ce conducerea partidului l-a propus pe Călin Badiu, un IT-ist din Timișoara, consilier județean, drept secretar de stat la Ministerul Dezvoltării. Ea a candidat în 2020 pe listele comune USR PLUS din București pe un loc neeligibil și i-a acuzat la acel moment pe liderii organizației, Claudiu Năsui și Vald Voiculescu, că au manevrat votul intern.

DETALII AICI: Cutremur în USR. Florina Presadă a demisionat din partid: Dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparență și politica de gașcă au devenit emblematice

2 comentarii la “Silviu Mănăstire: Niște dubioși au furat un partid. USR trebuia să fie partidul generației mele, a celor care ducem povara taxelor și impozitele în cârcă

  1. @ Ăsta probabil că este un fel de opus al lui Gheorghe Becali, care deși a zis că se călugărește nu s-a dus la mănăstire, excese ale lui Becali fiind observate și la Mănăstire, însă în alte aspecte, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *