Skip to content
Politică

Silviu Mănăstire critică Opoziția care mimează opoziția: ”Ursulețul” Ghinea a fugit la Bruxelles în ziua moțiunii de cenzură

Jurnalistul Silviu Mănăstire, realizatorul emisiunii ”Dosar de politician” de la B1 TV, scrie pe Facebook că opoziția „unită nu are nici chef, nici nerv, să dea jos Guvernul Dăncilă fără Dragnea”, cel mai bun exemplu fiind fuga deputatului USR Cristian Ghinea de votul moțiunii de cenzură, acesta preferând să plece la Bruxelles deși avea un guvern de dat jos.

Ursulețul” Ghinea a fugit la Bruxelles în ziua moțiunii de cenzură și după aceea a dat un mesaj ca asta e viața, nu votează, că oricum moțiunea de cenzura nu avea nicio șansă.

Colegul Buzăianu (Radu Buzăianu, unul dintre realizatorii emisiunii ”Bună, România! de la B1 TV – n.r.) a explicat bine că de acum nu are rost ca useriștii să îi mai voteze pe șefii lor în diverse funcții plătite cu 20 de mii de eurococo pe lună, că oricum Opoziția unită nu are nici chef, nici nerv să dea jos Guvernul “Dăncilă fără Dragnea””, scrie ziaristul pe pagina de facebook a emisiunii ”Dosar de politician”.

Silviu Mănăstire susține că, în definitiv, nimeni nu vrea la guvernare în afară de ”mafia PSD”, ci doar ”un loc călduț unde să poată roade un ciolănaș”.

”Și, deși e greu de crezut, sunt destule ciolănașe și pentru șefii din Opoziție. Bineînțeles, plebea de la USR, aia care a tras ca nebuna în campanie stă cu foamea în gât, până decide Barna și Ghinea să intre la guvernare”, mai scrie jurnalistul.

Silviu Mănăstire îl felicită pe Dacian Cioloș pentru funcția pe care o va ocupa în cadrul grupului europarlamentar Renew Europe, dar așteaptă, totuși, ca șeful PLUS să facă, din această poziție, ceva pentru România.

”Felicitări până la urmă lui Cioloș, el s-a scos total, asta înseamnă să fii lacheul lui Macron, a devenit al treilea om ca imporanță din Parlamentul European. Haideți să vedem ce va face pentru România din poziția asta?! Fix cât a făcut cât a fost comisar? Zero? Rien de rien?„, a scris Mănăstire.

Realizatorul TV se amuză de ironiile pe care le-a încasat Cristian Ghinea chiar pe forumurile de discuție ale USR.

”Partea amuzanta o vedeți însă în imaginile de mai jos: după dezertarea lui Ghinea de la moțiune, pe forumurile de discuție ale membrilor USR, “ursulețul agresiv” a primit o lecție de umor și i-a fost bătut obrazul pentru oportunism și curaj”, mai scrie jurnalistul

Iată imaginile:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *