Silviu Mănăstire: Șantaj austriac de trei lei găuriți!

Susa foto: INQUAM / Octav Ganea
Șantaj austriac de trei lei găuriți-aceasta este opinia secretarului general adjunct al PNL – Silviu Mănăstire, despre recentul anunț in ceea ce privește condițiile pe care Romania trebuie sa le îndeplinească pentru a face parte din Spațiul Schengen.
“Ministrul austriac de Interne Gerhard Karner este gata să accepte intrarea României în Spațiul Schengen în ceea ce privește aeroporturile, cu condiția ca România și Bulgaria să accepte migranți din Siria și Afganistan și controale sporite la frontieră între Bulgaria și România și între Ungaria și România, au scris publicațiile austriece”
„România nu este vinovată pentru migranții ilegali din Austria, așa cum mint de 1 an și jumătate șefii de la Viena, România nu este parte a rutei balcanice spre Vest, o spun agențiile europene. Deci, nu avem de ce accepta migranții afgani și sirieni pătrunși ilegali în Austria!
Ce vor să facă austriecii? Să creeze la presiunea Rusiei “o situație cu migranți” în România, singura țară care nu are o astfel de problemă/ dezbatere publică în regiune (alături de Polonia)”.
Concluzie, încheie Silviu Mănăstire, „Din prostia asta, Rusia câștigă prin partidele putiniste, care vor prelua tema obligării României de a accepta imigranți potențial periculoși”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL